BWBA


Webdesign

Nieuws Diensten Contact

 

WEBDESIGN

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen toegang tot internet. Als potentiële klanten een product of dienst zoeken gebeurt dat veelal door middel van internet. Als ondernemer is het dus belangrijk dat u zich op internet presenteert. Dit kunt u natuurlijk zelf doen: er is genoeg (gratis) software beschikbaar om een eenvoudige site te bouwen en ook bieden veel providers u de mogelijkheid om naast het hosten van uw domeinnaam ook een website op te zetten.

Wilt u echter een website die uit iets meer bestaat dan een homepage met uw email adres en telefoonnummer vergt dit toch weer iets meer tijd dan u misschien beschikbaar heeft. Daarnaast mist u misschien ook de tijd om u de vaardigheid voor het maken en onderhouden van een website eigen te maken.

Het laten maken van een website is misschien voor u de beste oplossing en waarschijnlijk niet zo kostbaar als u denkt. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Heeft u nog geen eigen domeinnaam of serverruimte, kijk dan eens op www.one.com. Hier kunt u voordelig een domeinnaam aanvragen en zelfs bij het voordeligste abonnement krijgt u de beschikking over voldoende serverruimte, emailadressen en dataverkeer.

MEER VAN ONZE DIENSTEN

Belastingen
Als zzp-er / ondernemer heeft u te maken met diverse soorten belastingen. U kunt er voor kiezen de aangiften te laten verzorgen door iemand met ervaring met en kennis van deze materie. Ik kan voor particulieren de jaarlijkse aangifte IB verzorgen.

Lees meer

Administratie
Natuurlijk kunt u (een groot deel) van de administratie zelf voeren maar daarvoor ontbreekt vaak de tijd en soms de kennis. Door het vrijwel ontbreken van overheadkosten kan ik uw administratie voor u voeren tegen een zeer scherp tarief.

Lees meer

Als er vragen zijn kunt u die zeker stellen!

Stel uw vraag

 

| Telefoon: 06-13016671 | Mail: info@bwba.nl | KVK: 58613218 |