BWBA


Diensten

Nieuws Diensten Contact

 

Vanzelfsprekend willen we alles helder en duidelijk geregeld hebben. Om geen misverstanden te laten ontstaan over de wederzijdse rechten en plichten hebben we Algemene Voorwaarden opgesteld. Deze zijn ontleend aan een model van de Kamer van Koophandel.

Het is mogelijk  om in overleg hiervan af te wijken. Afspraken worden dan schriftelijk vastgelegd in de overeenkomst of offerte.

WAT ZIJN ONZE DIENSTEN?

Webdesign
Als ondernemer is het belangrijk dat u zich op internet presenteert, door middel van een goede website. Hiervoor ontbreekt alleen misschien de tijd en de vaardigheid voor. Het laten maken van een website is misschien voor u de beste oplossing.

Lees meer

Belastingen
Als zzp-er / ondernemer heeft u te maken met diverse soorten belastingen. U kunt er voor kiezen de aangiften te laten verzorgen door iemand met ervaring met en kennis van deze materie. Ik kan voor particulieren de jaarlijkse aangifte IB verzorgen.

Lees meer

Administratie
Natuurlijk kunt u (een groot deel) van de administratie zelf voeren maar daarvoor ontbreekt vaak de tijd en soms de kennis. Door het vrijwel ontbreken van overheadkosten kan ik uw administratie voor u voeren tegen een zeer scherp tarief.

Lees meer

Als er vragen zijn kunt u die zeker stellen!

Stel uw vraag

 

| Telefoon: 06-13016671 | Mail: info@bwba.nl | KVK: 58613218 |